Wykład: Biochemistry of beer

Wydział Chemiczny PW zaprasza na wykład Biochemistry of beer, który poprowadzi Edyta Omyła, Technological Process Leader z Arcyksiążęcego Browaru w Żywcu.

Prelekcję zaplanowano w ramach BEST Course, wydarzenia studentów Politechniki Warszawskiej należących do Stowarzyszenia Studentów BEST Warsaw.

W tym roku BEST Course, czyli międzynarodowy kurs naukowy zrzeszający studentów uczelni technicznych całej Europy odbędzie się 6-13 lipca 2022 r.
Gościć będziemy 20 studentów z czołowych europejskich uczelni technicznych. Podczas wyjazdu realizowany jest cykl wykładów, ćwiczeń i wizyt w firmach mających na celu przybliżenie uczestnikom nowoczesnych rozwiązań z różnych dziedzin nauki i techniki.

Szczegółowe informacje dostępne są TUTAJ>>

Gdzie?

Audytorium Mościckiego, 
Wydział Chemiczny PW,
ul. Koszykowa 75, Warszawa